Et symmetrisk ansigt med mikro pigmentering

Mikro pigmentering er permanent makeup, eller det man kalder for kosmetisk tatovering. Dog er det ikke en fuldstændig tatovering, da farverne kun ligger i det øverste lag af huden.

Dermed er det et resultatet, der er permanent i noget tid. Mikro pigmentering sker med en meget tynd nål, eller en maskine. Det kan også være med det man kalder for en handtool. Men lige meget hvad man vælger, så er udstyret designet til at lave den slags, for at give det bedste resultat.

Naturlig look med mikro pigmentering

Dem der får foretaget mikro pigmentering får det ofte i form af eyeliner, ved læberne, selve læbekanten eller øjenbryn. Efter at have fået en behandling, har man sin permanente makeup i op til et eller tre år.

mikro pigmentering

 

Ideen bag hele behandlingen er at man får et naturligt look, som giver en et yngre eller smukkere ansigt. Det hele skal være symmetrisk i ansigtet, så det ser naturligt ud.

Mikro pigmentering kan også være den klassiske makeup

De fleste klinikker som udfører mikro pigmentering, udfører de klassiske og typiske former for makeup. Lige nu er det mest efterspurgte et look med øjenbryn, som kaldes for microblading, og det skal forestille naturlige øjenbryn.

Det bliver bryn, som hvis man selv har penslet brynene med lidt skygge over. Der er mulighed for både at få dem tegnet meget op, eller mere diskret.

Lige meget hvad så vil brynene se en del mørkere ud end hvad naturligt er, når behandlingen lige er foretaget. Det er dog svært at lave, og kun de bedste af de bedste, kan udfører opgaven. Men det kan give nogle kraftig og farvede øjenbryn, hvis det er, det man ønsker.

Hvis man synes at øjenbrynene er blevet lidt tynde i det, så kan det være en god ide at få dem mere markeret. Den permanente eyeliner kan være en mulighed, hvis man gerne vil have et udtryk der er lidt mere markant, og vil slippe for at skulle tegne stregen op dagligt.