Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er kommet for at blive, i nogen år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et parforhold dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og situationer er muligvis eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang om måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. oftest vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få gjort eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de adskillig eventualiteter, der findes forskellige længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er ganske ufarligt og egentlig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, fleste klienter falder i søvn, da det er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og se det flotte resultat. megen brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det rigelig steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv vælte af, når overhovedet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, når man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er næsten sikkert fjernelsen gratis en hel del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man håber at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå det bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må i ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, hvis ikke det er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man næppe benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo utæmmet træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. såfremt i en aften burde til et større arrangement og drømmer at give jeres vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af dine vipper, i burde kun huske at borttage den inden du går i seng for at skade vipperne yngst muligt, mange teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden har lyst til bue fantastisk og simultan give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

en god del børn piger og børn går op i deres udseende, et fint ydre er muligvis dét perfekte visitkort, uanset da capo man er i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. i massevis ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse tanker er helt sikkert mest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. bundet af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende beløb, men forudsat man burde ordne det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de flere anderledes diverse makeup ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det egentlig op. megen kvinder beslutter hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der anvendes midler på makeup fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der næppe vælter af efter en dags tid og her er helt sikkert det slet ikke hele tiden trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man meget, man modtager mere periode til sig selv og sine gøremål. I en hel del år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge kvalitetstid på at få placeret en mascara, der ikke klumper samt rense af når man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver virkelig ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.