Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i talløs år har børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et ægtepar år. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og ulykker er nok eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få håndteret eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de en stor del fremtidsudsigter, der findes diverse længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en hel del kunder vælter i søvn, da dét er muligvis så afslappende, blot for at kunne vågne op og titte det smukke resultat. talrig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da det en stor del områder går ud over påsætningstiden, hvis teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv falde af, forudsat overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, såfremt man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis mange områder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man ønsker at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå det optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må du virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, dersom ikke det er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man overhovedet ikke benytter olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo utæmmet træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat i en aften burde til et større arrangement og håber at give dine vipper flere vildt meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du burde bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, talløs teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue smukt og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

en god del børn piger og børn går op i deres look, et pænt ydre er det perfekte visitkort, omend såfremt man er nok i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. i massevis ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, årsagen for disse minder er næsten sikkert mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende omkostninger, men dersom man skal håndtere dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de flere diverse anderledes maske ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det i og for sig op. adskillig piger vælger hver måned at handle 3-fem andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges penge på makeup fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et vare, der overhovedet ikke vælter af efter en dags tidsramme og lige her er næsten sikkert dét overhovedet ikke altid trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man så meget, man får mere tid til sig selv og sine pligt. I megen år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af dersom man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når døgnet er helt sikkert slut, man behøver virkelig ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså skidt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.