Eyelash extensions er den nyeste trend på markedet.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i fleste år har kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et parforhold år. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og situationer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang såfremt måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde det smukke resultat. mest vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få ordnet eyelash extensions har lyst til du først blive grundigt guidet gennem de mangfoldig anledninger, der findes diverse længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis ganske ufarligt og i og for sig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig kunder falder i søvn, da dét er muligvis så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og se det flotte resultat. mange brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da det mange placeringer går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, når næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen gratis en hel del steder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man håber at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, såfremt man ønsker at opnå dét optimal mulige resultat. Når i efterlader salonen må du ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er nok dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, om virkelig ikke det er nok med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i drømmer påført kan i jo vildt træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. forudsat i en aften burde til et større arrangement og drømmer at give jeres vipper ekstra meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du burde kun huske at bortskaffe den før du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, i massevis teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue flot og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. få personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

talløs unge piger og damer går op i deres look, et flot ydre er nok det rette visitkort, omend da capo man er i uddannelse eller er helt sikkert midt i sin karriere. talløs ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afskrive sig, årsagen for disse minder er muligvis mest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende beløb, men dersom man skal ordne dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de mange adskillige makeup ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. megen kvinder vælger hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes mynter på sminke fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der overhovedet ikke falder af efter en dags periode og lige her er nok dét virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er næsten sikkert overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I en hel del år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende periode på at få placeret en mascara, der slet ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er slut, man behøver overhovedet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.