Hvor kan man låne penge henne når man skal købe hus?

hvor kan man låne penge
Der er en ret almindelig procedure når man skal låne penge til at købe sit først hus, og den går ud på at man tager lånet forskellige steder, og selvom det lyder som noget mærkeligt noget, så er det tit den smarteste måde. Typisk vil man snakke om at man låner nogle penge i banken og nogle flere penge i kreditforeningen, og så er man ved at være et sted hvor man kan komme afsted med at betale resten selv.

Kreditforeningslån

Når man skal låne penge til et hus vil man, som sagt, typisk låne nogle penge i en kreditforening, og det skyldes at der som regel er betydeligt færre omkostninger ved at tage lån her. Så kan man komme til at tænke på hvorfor man ikke bare låner det hele her, men det er fordi der er et loft på hvor meget man kan låne i kreditforeningen. Det er der fordi lånets lave omkostninger kommer på baggrund af den lave risiko der er ved dem, og ved at man kun kan låne noget af husets pris, er de sikker på at de har sikkerhed for hele de beløb de udlåner. Det betyder at de skal være sikker på at man kan sælge huset så dyrt, at der er penge nok til at de kan få pengene igen, hvis ikke du kan betale lånet tilbage. Lånte man hele husets pris ud, ville man risikere at huset var faldet i værdi, og så ville man miste penge.

Banken

hvor kan man låne penge hvis det ikke er i banken? Når man låner i banken, vil det typisk være for at supplere lånet fra kreditforeningen. I banken er der dog en del flere omkostninger, og derfor vil man normalt forsøge at låne så lidt der som man kan komme til når man køber hus.