Køb noget billigt og godt fiskegrej her

Er du til hyggelige, fredfyldte og uforstyrrede fisketure i det fri, eller bare til at kunne hygge dig ved en ”put-and-take” sø med dine børn eller venner, så er det med at have fiskegrejet i orden. Der findes fiskestænger til enhver smag, og de kommer også i forskellige størrelser, så der er både til den børn, unge, voksne og aldrende. Fiskestænger kan købes billigt – især de små stænger til børnene. Her kan du blandt andet få en fiskestang fra helt ny i god kvalitet til kun 225 kr.

Til denne pris hører et børne-/juniorsæt til spinnefiskeri, som er perfekt til ”Put-and-take” søer, åer og kyster. Stangen er todelt og er 180 cm lang. Den har et holdbart skumhåndtag og store øjer til at guide linen, når der kastes. Den lave kastevægt gør blandt andet, at man kan fange alt fra aborre til havørreder og gedder. Med til dette tilbud, der kan findes på http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej, medfølger også et lille solidt spinnehjul der lyser op med diode lys – uden brug af batterier – når det drejer rundt.

billigt fiskegrej

Udover fiskestænger kan man, blandt andet på samme hjemmeside, finde en masse andet billigt fiskegrej og tilbehør. Herunder for eksempel fiskekroge i alle former og farver. Næsten alle krogene på http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej fås til en flad 10’er, uanset hvilken slags krog du har brug for. Så til den pris er det med at få samlet nogle forskellige kroge ind til forskellige brug.

Billigt Fiskegrej fra Stubs

Der er selvfølgelig også brug for en masse andet billigt fiskegrej, når man skal ud at fiske. Blandt andet svirvler, knæklys, lineklipper, vægte, tænger, blink og måske også en stangholder. Prisklassen for disse ting er mellem 10-60 kr. Der findes uendeligt meget tilbehør, som kan købet meget billigt, så man kan roligt få prøvet lidt af hvert af. På http://www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej har de også en smart grejæske med 20 rum, så du kan holde alt dit grej adskilt og i orden for under 40 kr.

Læs også:  Tid til at finde en god tandlæge i København

Se med her om fiskegrej

Ønsker man at holde sin fiskestang beskyttet, når den skal transporteres eller blot opbevares, kan man også til meget billige penge købe fiskestangsbeskytter, der for blot 50 kr. sikrer, at din fiskestang holder i længere tid.