Martin elsker rengøring!


Martin er ikke som alle andre. alle elsker et dejligt rent og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men han elsker det nok lidt mere end de fleste andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par uger. der kan slet ikke gå en dag uden hun skal støvsuge, rengøre og vaske hele hjemmet. ellers er der jo lidt beskidt, mener hun. de mange af hans venner forstår virkelig ikke hans behov for at drivhuset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller overhovedet ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan virkelig ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for ham at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre huset og rengøringen. martins bedste ven synes også han har et lækkert barndomshjem. han synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med ham i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Læs også:  Red dit indbo med håndværkerrengøring i Kbh

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at hun savner hende som en ven, fordi han altid fokuserer på at have et beskidt hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin i og for sig godt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt hjem.