Martin elsker rengøring!


Martin er ikke som alle andre. allesammen elsker et dejligt rent og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men han elsker det nok lidt mere end de færreste andre folk. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par timer. der kan slet ikke gå en dag uden han skal støvsuge, rengøre og vaske hele drivhuset. ellers er der jo lidt rent, mener han. de fleste af hans venner forstår slet ikke hans behov for at drivhuset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller slet ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan overhovedet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afstessende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for ham at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert barndomshjem. hun synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med hende i stedet for at gøre rent derhjemme alkvalitetstid.

Læs også:  Få privat rengøring i København og det er slut med det sure arbejde

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at han savner ham som en ven, på grund af han altid fokuserer på at have et rent hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin ærlig talt skidt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.