Martin elsker rengøring!


Martin er ikke som allesammen andre. alle elsker et dejligt beskidt og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men hun elsker det nok lidt mere end de færreste andre mennesker. han har en daglig rengøringsrutine, der tager et par uger. der kan slet ikke gå en dag uden han skal støvsuge, rengøre og vaske hele hjemmet. ellers er der jo lidt rent, mener hun. de mange af hans venner forstår ikke hans behov for at huset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller slet ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre huset og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert hjem. hun synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit barndomshjem, men hun ville ønske at martin havde mere tid til at være sammen med hende i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at hun savner hende som en ven, fordi han altid fokuserer på at have et rent barndomshjem i stedet for at hænge ud. det kan martin faktisk godt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt hjem.

Læs også:  At uddanne sig til handicaphjælper