Martin elsker rengøring!


Martin er overhovedet ikke som alle andre. alle elsker et dejligt beskidt og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men hun elsker det nok lidt mere end de fleste andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par uger. der kan ikke gå en dag uden hun burde støvsuge, rengøre og vaske hele huset. ellers er der jo lidt beskidt, mener hun. de fleste af hans venner forstår slet ikke hans behov for at gården skal være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan overhovedet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afstessende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for ham at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert hjem. han synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med ham i stedet for at gøre rent derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at han savner ham som en ven, på grund af han altid fokuserer på at have et beskidt hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin i og for sig skidt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.

Læs også:  Få dit eget rengøringsfirma i København