Martin elsker rengøring!


Martin er virkelig ikke som allesammen andre. allesammen elsker et dejligt beskidt og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men han elsker det nok lidt mere end de fleste andre mennesker. han har en daglig rengøringsrutine, der tager et par timer. der kan ikke gå en dag uden hun burde støvsuge, rengøre og vaske hele huset. ellers er der jo lidt rent, mener han. de færreste af hans venner forstår overhovedet ikke hans behov for at bondehuset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan virkelig ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får hende til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert barndomshjem. hun synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit barndomshjem, men han ville ønske at martin havde mere tid til at være sammen med hende i stedet for at gøre rent derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at han savner ham som en ven, grundet hun altid fokuserer på at have et rent barndomshjem i stedet for at hænge ud. det kan martin egentlig skidt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. hun vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt hjem.