Martin elsker rengøring!


Martin er slet ikke som alle andre. allesammen elsker et dejligt beskidt og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men han elsker det nok lidt mere end de mange andre folk. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par uger. der kan virkelig ikke gå en dag uden hun burde støvsuge, rengøre og vaske hele huset. ellers er der jo lidt rent, mener han. de fleste af hans venner forstår slet ikke hans behov for at drivhuset skal være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller virkelig ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan overhovedet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når han kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert barndomshjem. han synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit barndomshjem, men han ville ønske at martin havde mere tid til at være sammen med ham i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at han savner hende som en ven, på grund af han altid fokuserer på at have et beskidt barndomshjem i stedet for at hænge ud. det kan martin i grunden fantastisk forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.