Martin elsker rengøring!


Martin er virkelig ikke som allesammen andre. alle elsker et dejligt rent og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men hun elsker det tiltrækkende lidt mere end de mange andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par uger. der kan overhovedet ikke gå en dag uden hun burde støvsuge, rengøre og vaske hele lejligheden. ellers er der jo lidt rent, mener han. de færreste af hans venner forstår ikke hans behov for at hjemmet burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller overhovedet ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan slet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for ham at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når han kan styre huset og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert barndomshjem. han synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit barndomshjem, men han ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med hende i stedet for at gøre rent derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at hun savner ham som en ven, på grund af hun altid fokuserer på at have et rent hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin dybest set dårligt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt hjem.