Martin elsker rengøring!


Martin er slet ikke som hver og en andre. allesammen elsker et dejligt rent og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men han elsker det tiltrækkende lidt mere end de fleste andre mennesker. han har en daglig rengøringsrutine, der tager et par timer. der kan ikke gå en dag uden han skal støvsuge, rengøre og vaske hele huset. ellers er der jo lidt beskidt, mener han. de fleste af hans venner forstår virkelig ikke hans behov for at huset skal være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller slet ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan slet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert hjem. han synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere tid til at være sammen med hende i stedet for at gøre rent derhjemme altid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at han savner hende som en ven, på grund af hun altid fokuserer på at have et rent barndomshjem i stedet for at hænge ud. det kan martin ærlig talt skidt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. hun vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.