Martin elsker rengøring!


Martin er slet ikke som hver og en andre. hver og en elsker et dejligt beskidt og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men hun elsker det tiltrækkende lidt mere end de fleste andre folk. han har en daglig rengøringsrutine, der tager et par timer. der kan slet ikke gå en dag uden hun skal støvsuge, rengøre og vaske hele gården. ellers er der jo lidt rent, mener han. de mange af hans venner forstår slet ikke hans behov for at bondehuset skal være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller virkelig ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan slet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afstessende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får hende til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når han kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også han har et lækkert hjem. han synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med ham i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at hun savner hende som en ven, på grund af hun altid fokuserer på at have et beskidt hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin ærlig talt dårligt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. hun vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt hjem.