Martin elsker rengøring!


Martin er overhovedet ikke som hver og en andre. hver og en elsker et dejligt rent og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men hun elsker det nok lidt mere end de færreste andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par år. der kan overhovedet ikke gå en dag uden han burde støvsuge, rengøre og vaske hele bondehuset. ellers er der jo lidt beskidt, mener hun. de mange af hans venner forstår slet ikke hans behov for at gården skal være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller overhovedet ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan slet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for ham at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får hende til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre lejligheden og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert hjem. hun synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med ham i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Læs også:  Red dit indbo med håndværkerrengøring i Kbh

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at han savner ham som en ven, grundet hun altid fokuserer på at have et rent hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin i og for sig nyttigt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.