Martin elsker rengøring!


Martin er overhovedet ikke som alle andre. alle elsker et dejligt rent og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men hun elsker det nok lidt mere end de færreste andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par timer. der kan virkelig ikke gå en dag uden hun burde støvsuge, rengøre og vaske hele huset. ellers er der jo lidt rent, mener han. de fleste af hans venner forstår virkelig ikke hans behov for at huset skal være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller slet ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afstessende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får hende til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre huset og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert barndomshjem. han synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med hende i stedet for at gøre beskidt derhjemme altid.

Læs også:  Få privat rengøring i København og det er slut med det sure arbejde

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at han savner ham som en ven, fordi hun altid fokuserer på at have et rent hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin dybest set fantastisk forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. hun vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.