Martin elsker rengøring!


Martin er virkelig ikke som allesammen andre. alle elsker et dejligt rent og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men hun elsker det nok lidt mere end de færreste andre mennesker. han har en daglig rengøringsrutine, der tager et par uger. der kan virkelig ikke gå en dag uden hun skal støvsuge, rengøre og vaske hele bondehuset. ellers er der jo lidt beskidt, mener han. de færreste af hans venner forstår virkelig ikke hans behov for at lejligheden burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller overhovedet ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan virkelig ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afstessende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for ham at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når han kan styre lejligheden og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert hjem. han synes, det er beundringsværdigt så rent martin holder sit barndomshjem, men han ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med hende i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Læs også:  Rengøring – kommunalt og privat i København

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med ham om hans rengøringsvaner og fortæller ham, at hun savner hende som en ven, fordi hun altid fokuserer på at have et rent barndomshjem i stedet for at hænge ud. det kan martin egentlig dårligt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. hun vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.