Martin elsker rengøring!


Martin er overhovedet ikke som allesammen andre. hver og en elsker et dejligt rent og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men han elsker det nok lidt mere end de mange andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par timer. der kan slet ikke gå en dag uden hun skal støvsuge, rengøre og vaske hele bondehuset. ellers er der jo lidt rent, mener han. de færreste af hans venner forstår overhovedet ikke hans behov for at drivhuset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller virkelig ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan overhovedet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afstessende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får ham til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når han kan styre huset og rengøringen. martins bedste ven synes også han har et lækkert hjem. han synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit barndomshjem, men hun ville ønske at martin havde mere tid til at være sammen med ham i stedet for at gøre rent derhjemme altid.

Læs også:  Rengøring – kommunalt og privat i København

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at hun savner hende som en ven, fordi hun altid fokuserer på at have et beskidt hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin i grunden skidt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.