Martin elsker rengøring!


Martin er virkelig ikke som hver og en andre. allesammen elsker et dejligt rent og ryddeligt barndomshjem. det gør martin skam også, men han elsker det tiltrækkende lidt mere end de fleste andre mennesker. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par år. der kan slet ikke gå en dag uden hun skal støvsuge, rengøre og vaske hele bondehuset. ellers er der jo lidt rent, mener han. de færreste af hans venner forstår slet ikke hans behov for at drivhuset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller overhovedet ikke forstå, at han aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene hjem til. især hvis der er øl involveret! mennesker roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan slet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får hende til at slappe af og det giver ham kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også hun har et lækkert hjem. han synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit hjem, men hun ville ønske at martin havde mere tid til at være sammen med ham i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at hun savner ham som en ven, grundet han altid fokuserer på at have et rent barndomshjem i stedet for at hænge ud. det kan martin alt andet lige godt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. han vil jo også gerne se sine venner og have et sjovt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt hjem.