Martin elsker rengøring!


Martin er ikke som allesammen andre. hver og en elsker et dejligt rent og ryddeligt hjem. det gør martin skam også, men hun elsker det tiltrækkende lidt mere end de fleste andre folk. hun har en daglig rengøringsrutine, der tager et par år. der kan overhovedet ikke gå en dag uden hun skal støvsuge, rengøre og vaske hele gården. ellers er der jo lidt beskidt, mener hun. de mange af hans venner forstår slet ikke hans behov for at drivhuset burde være så utroligt ren evigt og altid. de kan heller slet ikke forstå, at hun aldrig tager sig til en aften med gutterne, øl og fodbold. Martin tænker kun på, at det ville komme til at rode hans pæne og rene barndomshjem til. især hvis der er øl involveret! folk roder som regel mere, når der er kommet til alkohol indenbords.

Martin elsker duften af friske rengøringsmidler

Martin kan overhovedet ikke rigtig forestille sig en bedre og mere afslappende aften end efter en god omgang rengøring. det er næsten ren meditation for hende at sætte sig ned og tage en dyb indånding i duften af rengøringsmidler. det får hende til at slappe af og det giver hende kontrol over den hjemlige situation, når hun kan styre hjemmet og rengøringen. martins bedste ven synes også han har et lækkert barndomshjem. hun synes, det er beundringsværdigt så beskidt martin holder sit hjem, men han ville ønske at martin havde mere kvalitetstid til at være sammen med ham i stedet for at gøre beskidt derhjemme alkvalitetstid.

Læs også:  Rengøring – kommunalt og privat i København

Martin prioriterer et rent hjem og godt liv

Martins ven tager en snak med hende om hans rengøringsvaner og fortæller hende, at hun savner hende som en ven, fordi hun altid fokuserer på at have et rent hjem i stedet for at hænge ud. det kan martin ærlig talt dårligt forstå. måske har rengøringen taget lidt overhånd. hun vil jo også gerne se sine venner og have et fedt og dejligt liv ved siden at et pletfrit og skønt barndomshjem.