Style Butlers eksklusive pelse

Style butler er et dansk modebrand som har været etableret i over 10 år. Style butler er kendt for eksklusiv mode der blandt andet omhandler pelse. Den eksklusive mode er tiltænkt kvinder med sans for det luksuriøse og unikke. Style butler har en masse produkter der varierer meget fra silke til pelsveste. Priserne er alt fra et par hundrede kroner til flere tusinde kroner, hvilket vil sige at der er produkter til et bredt segment at kunder. Style butler har vokset betydeligt over årene og har deres produkter i over 500 butikker i 15 forskellige lande. Endvidere har Style butler startet en webshop hvor de sælger deres produkter og pelse.

Alt værd at vide om Style Butlers pelse

Style Butler er kendt for deres pelse i høj kvalitet, så meget ved du i hvert fald. Men hvad bør du ellers vide om Style Butlers pels?

Style butler bruger mange forskellige slags pelse i deres produkter. De har produkter i kaninpels, pels fra mongolsk lam, pels fra vaskebjørn osv. Der findes veste af pels fra mongolsk lam, og hvis du ikke er til det kan du få med vaskebjørnepels eller kaninpels osv. Det brede udvalg har gjort Style Butlers pelse kendte i rigtigt mange lande.

Det eksklusive tøj til kvinder, som virksomheden sælger er nemlig sammensat af de bedste materialer for at skabe et unikt design og en høj kvalitet.

Hvor køber du Style Butlers Pelse?

Style butler distribuerer som tidligere nævnt deres pelse i mere end 500 butikker i 15 forskellige lande. Dette betyder at du sagtens ville kunne finde Style Butlers pelse i butikker, i hvert fald hvis du tager til de lidt større byer. Er dette ikke lige en mulighed for dig, så har du muligheden for at anskaffe dig deres produkter via deres webshop.