Tid til at finde en god tandlæge i København

Hvis du er som de fleste andre, ser du ikke specielt frem til at skulle til tandlægen. Det kan være ubehageligt, men samtidigt er det også meget dyrt. Det koster at have pæne tænder, og det kan blive til en stor uforudset udgift. Tandlæger har ry for at være dyre, men det er faktisk lidt af en myte. Det er nemlig sådan, at de mest basale tandlægeopgaver, ikke koster ret meget. Alle eftersyn og tandrensninger er reguleret af sygesikringen, på samme måde som vi kender det med psykologer. Det betyder at prisen ikke må overstige at vist beløb, og i øvrigt også, at tandlægerne tager nogenlunde det samme for det. Derfor er der ikke det store at spare, hvis du blot skal have lavet et eftersyn.

tandlæge

Det er der derimod, hvis du skal have lavet huller, sat en krone i, eller lavet en rodbehandling. Disse større opgaver er ikke reguleret af sygesikringen, og tandlægerne kan derfor frit sætte prisen, som de vil. Det skyldes, at sygesikringen blot sikrer, at du kan få ordentlig forebyggelse af huller og lignende. Du kan gå ind på hjemmesiden sunhed.dk og sammenligne priserne på de danske tandlæger. Her kan du finde en tandlæge i københavn som du har tillid til, men som stadig er billig.

Nogle mennesker vælger at få lavet deres tænder, når de er på ferie. Er man i Østeuropa, kan der være betydelige penge at spare. Derfor bør man overveje, om der er noget der skal laves, hvis man alligevel skal der ned. En anden måde at spare penge på, er ved at gå til tandlægeskolen i indre by. Her kan man få lavet større opgaver af en studerende, der bliver overvåget af en færdiguddannet tandlæge. Der er ingen garanti for kvaliteten, men priserne er meget lavere. Endeligt kan man altid få lavet akutte problemer hos tandlægevagten på Østerbro og i Hillerød. Man skal dog være opmærksom på, at der er ventetid og, at åbningstiderne ligger om aftenen og i weekenden. Benyt så vidt muligt kun disse til akutte smerter og andre haste opgaver. Forsøg så godt du kan at spare penge på din tandlægeregning og få friske gummer.

Læs også:  Videreuddannelse som elektriker i København