TV dengang og i dag

Meget er sket fra den dag det første fjernsyn blev tændt her i landet og danskerne for allerførste gang oplevede, hvad TV var for noget. Den dag i dag har TV samme enorme tiltrækningskraft og er stadig en af familiernes absolutte fortrukne måder at samles og hygge sig på. Intet hjem uden et eller flere fjernsyn fordelt i forskellige rum. Ved at se TV bliver danskerne både underholdt, men bliver i høj grad også klogere på deres omverden og hinanden. Udsendelserne, serierne og filmene binder os sammen som mennesker og danner grundlag for mange gode samtaler omkring bordene udenfor hjemmet på arbejdspladserne, i kantinerne og skoleklasserne. I dag ved man, at vi bliver klogere af at se tv, det var der ingen der troede i den spæde start.

Moderne familier stiller større krav til deres TV

Efter en lang dag på job eller i skole, er der ikke noget bedre end at bliver godt underholdt af TV. Der findes næppe en bedre måde at stress af på og TV gør det nemt at være sammen, fordi det kun kræver den opmærksomhed, som man ønsker at give det. Moderne familier har krav på masser af godt TV og det kan de få i langt højere grad end tidligere, fordi det nu er muligt for alle selv at vælge, hvilke kanaler man ønsker at råde over. Ved at sammensætte familiens helt egen tv pakke kan både store og små blive tilgodeset og man har altid en vifte af de bedste programmer, der passer lige præcis til de ønsker som den enkelte husstand har.

Vælg til og fra

Se lidt på de gode muligheder for at få kvalitets tv i dag. Tag en fælles snak om, hvilke ønsker I hver især har og kom i gang med at vælge både til og fra, så jeres TV altid viser lige det, som I gerne vil se og samles om.